Fynd

Fynd för mig i alla fall. Jag var på antikmässan idag, och sprang runt. Tror jag hann med tre varv innan jag ledsnade. Jag köpte en lampa till huset (som ett stort klot med en kromad stång som sitter i taket), tre ramar av samma sort som jag redan har, en present till lillasyster, en gammal typ smink ask, en Vicki Lindstrand björn från Upsala Ekeby och en stooor kakburk =) Jag sa till mig själv att jag inte skulle köpa någon prydnadsgrej, men de finns alltid så många på just mässorna i Uppsala av just de jag vill ha. Jag samlar lite halvt på alla Upsala Ekebys figurer, men bara de som är vita. Jag kunde dock inte låta bli den här björnen då jag vet att de brukar kosta de dubbla mot för vad jag fick den för… Häftigast är nog kakburken, men jag vet inte vad jag ska ha i den än…

Man ser in i burken från framsidan, och den är stor. Rymmer nog 5 liter utan problem.

Igår fick Sally gå introduktionskurs i skogsbruk också. Vi räknade ut hur gamla tallplantorna runt huset kunde vara. Tyvär räknar Sally bara till tre, och börjar med två, så de är lite svårt när plantorna var jämnhöga med henne själv.

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.