Julpysslandet…

…har börjat…! Näe, jag har inte fallit för nåt i nån butik, för jag tycker att det är skamligt att julpyntningen ska börja en månad innan det ens är december…

Näe, jag och Sally har varit hemma idag, för det var kurs eller ledigt eller nåt på dagis, så vi fick hitta på annat. Vi var och skaffade toner till skrivaren, tog ett varv på Toys’r’us, gjorde Gränby C, och mathandlade.

Sally tyckte nog att handlandet var roligast, för hon fick en egen vagn. Vi var på toan innan och när vi kom ut så kom jag ihåg att jag glömde pantburkarna i bilen, och skulle förklara för Sally att vi skulle hämta de först, och hon fick nästan ett sånt där utbrott, innan jag till slut lyckades lugna ner henne med att vi bara skulle panta burkarna först, innan hon fick en vagn… *pust, stön, stönk* "-Ja ble lessen…" sa hon när vi gick ut, men det hann inte komma några tårar i alla fall. Så sprang hon rundor på Coop, och det var nästan så att jag blev trött i benen, så jag förstår varför hon somna så fort.

När vi kom hem så pysslade vi lite, och skrev önskelista. (Ja, Sally alltså) Jag gjorde lite julgrejer till någon framtida julgran, och här är resutlatet av dagen:

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.