Oj, oj, akta er!

Det låg ett mail i inkorgen nu på morgonen.

"Attn: Theresé Hällsten" sa överskriften och jag tänkte att gu va bra, det kanske är om traktorgrejerna som jag mailat om… Men inte då…

"Attn:Theresé Hällsten
Lindesberg
74496 Järlåsa

I am Ronald Baker, former personal assistant to the late Mr. Frederick Hällsten. He gave me your name and contact information to contact you on something very confidential before his demise. I am contacting you based on what is presently on that capacity and want to be sure it is you I have contacted before details will be divulged. However, if you are the above named person, Pls reconfirm your contact details and you should reach me as quickly as possible. If you are not the above named person, be kind to reach me still as I was given specific instructions by the deceased to deal directly with the above named person.

Thanks for your cooperation! I expect to hear from you so we can resolve this in earnest.

Yours truly,

Ronald Baker

 
Jag sökte på telefonnumret då jag inte känner varken någon "Mr. Frederick Hällsten" eller "Ronald Baker" Dessutom har jag aldrig sett ett telefonnummer med parentes runt landskoden, och mycket riktigt, många hade skrivit om att det var humbug.
Första gången dock, som de faktiskt stavat mitt namn rätt, och tagit med adressen, men hur svårt är det att få tag på den, på en skala…(?!) Men de har ju glömt landet…
Nåväl, ni kan ju kasta alla mail som kommer ifrån
[email protected]

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.