The way I see it

Måndagsvånda och träningsvärk(!)

Klockan är nyss slagen nio och jag är redan komplett utmattad. Kan ha något att göra med alldeles för sen sänggång i kombination med alldeles för tidig uppstigning, men vad vet jag?

Vad händer den här veckan då? Har just suttit och laddat ned länkar till jobb att söka (har ett eget system, som är tämligen invecklat, men gör det lättare att hitta rätt) och har kommit fram till att jag har 53 jobb att söka denna vecka.
Ifall detta blir mitt sista inlägg beror detta på att jag kommit på var datorns hals sitter (för vidare förklaring se föregående inlägg).

Ska försöka få mig ut en stund i dag också. Var ju helt galet kallt förra veckan och hade inte den minsta lilla lust att stoppa ens nästippen utanför dörren.
Tog mig en cykeltur in till stan och tillbaka i går och på väg uppför Svingen (ni vet, cykelbron vid sjukhuset) kände jag att jag hade träningsvärk på båda framsida lår. TRÄNINGSVÄRK?!! Psh, nu är det dags att få sig ut igen!

 

Tänk på att det nu endast är måndag morgon och att det – för de flesta – är lång tid kvar till lediga dagar och vila. Allt behöver inte göras på en gång, så spara på krafterna och vänta till fredag med att göra allt i sista-sekunden-panik.
0:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.