Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

NK

Nu blir även Nya Karolinska ett sätt för Vänstra sidan av vårt politikeretablissemang att värva röster.
Verkar som att det är framtiden att kasta skit i stället för att föra en politik med verkliga mål som uppfylls är förbi.
Före valet säger man sig att si och så kommer vi att styra Sverige, sen sopar man bort det som inte man klarat. Och det som löser sig själv med hjälp av tex en högkonjunktur det basunerar man ut att detta är ett resultat av vår politik. Nej nu är det sandlådementaliteten som ska styra politiken, se va dumma de är skriker partierna åt varandra istället för att lova och hålla vallöften. Och blir det jobbiga frågor finns ju flera ”stoppord” ,tex rasist vid minsta anknytning som berör invandrare eller liknande. Sen finns ju även fenomenet kränkt som alltid funkar ,för alla verkar ju idag att vara kränkta . Vill avslutningsvis bara säga att detta gäller de flesta partier, ingen bättre än den andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.