Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Rally

Man blir lite fundersam hur vissa tänker i trafiken, då tänker jag på vita skåpbilar med reklam på sidan.
På väg till staden vid 7-snåret och från stan vid 16-snåret kommer dessa företagsbilar som det vore Svenska Rallyt.
Jag kan erkänna att jag själv kör LITE för fort ibland men förarna av dessa bilar kör ofta VÄLDIGT mycket för fort utan hänsyn.
Det jag förundras över hur detta får fortgå, dessa förare är oftast anställda av större företag och ska vara företagens ansikte utåt.
Och att köra vårdslöst på detta sätt och äventyra andras liv borde av företagen stoppas, kanske skulle bilarna spärras för ca 100 km/h.
Det räcker för ofta kör de 120 på isiga vägar, men kan så vara att de är duktiga förare men de har ändå samma bromssträcka. Kanske de också har 9 liv för kör om gör de på backkrön och i kurvor.men de kanske även har en böjlig syn som vi andra inte har. Nej tänk till ni gör reklam åt företaget ni jobbar åt. Eller har ni brått till morgonfikat hos grossisterna där ni sitter och hänger och jag som kund betalar, förra veckan hade jag en elekrtiker som släntrade in vid 9 tiden varje morgon . Honom hittade jag på Ahlsell hängande över en kopp kl 08 30. Tid som jag betalade för enligt hans chef ,tid som han hade bokfört på företaget. Han fick en jobbig stund att förklara sig och efter ett erkännande drogs tiden av på min faktura, och han fick en varning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.