Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Skräddarsydda vänner

Satt och filosoferade lite om mina vänner som jag har många av som träffas ganska ofta.
Men då kom jag på,vi har knappt nåt gemensamt vad gäller intressen.
Nåt måste vi ju ha gemensamt ? Jo vi är väldigt sociala och gillar måltiderna med god mat och dryck och trevligt snack.
Varför jag kom att fundera är att ungarna är nyss utflugna och våra fiske och jaktturer får jag göra själv nu, har inga problem med detta men det är lite tråkigare . Men också skönt när deras livsbitar faller på plats med boende sällskap och eget liv, sen hänger de ju här ofta ändå .
Men frågan är hur skaffar man kompisar vid 50 + med samma intressen, detta måste ju vara ett stort problem om man nu inte vill gå med i klubbar och föreningar. Kollat runt men det verkar inte att finnas nån seriös kompiskontaktsida utan att vara fokuserad på sex. Jag skulle behöva nån kompis intresserad av fiske jakt motorsport jord och skogsbruk ,kanske hittar nån .Finns det fler som funderar på detta så lägg gärna en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.