Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Regeringen bäddar för SD !!

Om inget händer med våldet i samhället på grund av handlingsförlamade politiker i regeringen kommer SD vara största partiet i nästa val.
Nu finns det ingen tid att lägga krutet på att tjafsa om vem som håller med och inte med SD , nu får det fan bli verkstad så det blir nån ordning.
Detta är enda sättet att få ner SD väljarsiffrorna, det hjälper inte att försöka övertyga väljarna att de väljer fel. Det är det de upptäckt nu med denna sittande regering ,ett gäng snackare är vad det är. Blir det jobbigt skyller de på nån annan istället för att ta tag i saken

2 kommentarer

  1. Jonsson

    Stackars (S), dom är verkligen ute på tunn is.
    Dom klarar inte att hantera någon opinion. De sätter nationen på spel eftersom de promt ska bestämma tvärtemot. Sverige måste tydligen köras i botten.
    Kungen delar i alla fall ”allmänhetens oro” över våldet. Så pass att han samtalar med polisen. Det hedrar honom att han känner ansvar.
    (S) kommer inte kunna snacka sig ur det här. Inget verkar heller kunna väcka dom ur den djupa slummern. Du har säkert rätt i att (SD), kommer att öka de närmaste åren. (S) saknar dessutom en efterträdare till Löfven inför 2022. Det är inte svårt att gissa utgången av (S) svek mot folket: käpprätt åt fanders.

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Tyvärr har väl ingen av de andra partierna nåt att komma med de heller, politikerna av idag har inget kall.De strävar med att synas och ha ett välbetalt jobb. Fattar man då obekväma beslut är risken stor att åka ut ,därför väljer de då att som strutsen köra ner huvudet i sanden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.