Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Arbetslösheten upp 1%

Arbetslösheten ökar, visar nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB).
I augusti var 7,1 procent utan arbete, en ökning med 1 procent jämfört med samma tid förra året. Undrar då vad S regeringen ska skylla på, tidigare har de slagit sig för bröstet och sagt att det är tack vare dem som arbetslösheten sjunkit,när det i själva verket varit en högkonjunktur av sällan skådat slag. Så nu kan de ju vara ärliga då när de säger att det närmar sig en lågkonjunktur. Sen har de glömt att under alliansens tid var det en stor lågkonjunktur som alliansen tacklade med stor framgång och lyckades bättre än våra andra EU länder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.