Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Intressant att se Chinas engagemang i ”klimatkrisen”

I China gnuggar de händerna och ler ända till banken.
China tar över västvärldens industriproduktion i i takt med att klimathysterin ökar, de producerar solceller och vinkraftverk . De tillverkar sånt som kommer att bli för dyrt att producera i Europa på grund av kostnaderna för utsläppen. Detta skiter  kineserna i , de bygger bara fler koleldade kraftverk för att tillgodose elpoduktion för att producera våra behov av tex solceller och vindkraftverk för att reducera våra egna utsläpp. Sen kan vi tycka att vi gör ett bra jobb när vi istället outsourcat våra utsläpp och inhemska miljöproblem. Samtidigt när då china uppvisar hela städer med fossilfria bussar vilket är för att få oss att tro att de är så miljömedvetna. Men detta är bara kulisser ,i själva verket så ökar deras utsläpp nästan lika mycket som vi reducerar dom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.