Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Som man bäddar får man ligga

val Detta liknar ju lite smått en katastrof för S , men som jag sagt tidigare.På det sätt man hanterar SD så blir det ju så här. S har haft chansen att visa vad de går för men de har bara lagt energin på att förhindra SD att ta sig upp och inte på det de ska. Hade det funnits lite verkstad i S så hade de haft mer väljare idag. Fortsätter denna såpa så kommer tyvärr SD att ligga runt 25 % vid nästa val. Och S kommer att få väldigt svårt att komma igen på många år. Sen tror jag inte att de andra partierna kommer att leverera de heller med de ledare som sitter där idag. Men värst är nog svetsarn från Ö-vik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.