Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Demokrati ,höghastighetståg

Är det demokrati när man bjuder in samtliga utom SD till diskussioner ,det nu största partiet. Här la de mer bränsle på brasan och fixade ännu fler sympatisörer till SD. De dukar för SD i nästa val , då tyvärr SD kommer att ha över 30 % om denna såpopera fortsätter!!

Nya samtal om höghastighetståg
Men regeringen ger inte upp hoppet om projektet. Nu rapporterar Dagens nyheter att samtliga riksdagspartier, exklusive Sverigedemokraterna, har bjudits in till ett nytt möte om höghastighetstågen. Diskussionerna ska äga rum i januari och finansminister Magdalena Andersson kommer att närvara.
– Utgångspunkten för samtalen är att vi vill att det ska finnas en bred enighet kring finansieringen av nya stambanor. Det blir ett långsiktigt åtagande. Det kommer behöva stå sig i både hög- och lågkonjunktur och med olika regeringar, säger Tomas Eneroth till DN.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.