Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Tvågradersmål

Vi kommer inte att klara 2-gradersmålet om inte vi Svenskar åker mindre bil sa de på radion.Tänk att vi i lilla Sverige tror att vi kan fixa detta på egen hand, detta måste var en form av storhetsvansinne i nån form. Problemet är att vi hetsar fram lösningar för fort, denna peak av CO2 utsläpp som skapas för denna omställning är ett stort hot i sig. Det mesta som behövs för denna omställning tillverkas i Kina ,solceller, vindkraftverk , delar till elbilar. Och för att kunna producera detta bygger de kolkraftverk ,1600 st är under byggnation för närvarande. Och de politiker som kritiserar Kineserna för detta fattar inte att det är vi som är orsaken, politiker främjar konsumtion för det är detta som får ”hjulen! att snurra . De projekterar ännu fler köpcentra för att ännu fler lågpriskedjor med billiga skitprodukter som oftast är producerade i Kina ska kunna säljas och bidra till skattekronor. Och så klagar de på att det byggs kolkraftverk. Kina dominerar världens ekonomier inom 5 år de nästlar sig sakta men säkert in i Europas industri och tar över. Och våra politiker verkar göra allt för att göra det värre för Sveriges företagare. Vad är den dolda agendan ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.