Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Kalla in militär mot raketskjutningar

Vad händer i Skåne, polisen beskjuts med raketer ?? Och vad sysslar regeringen med, står handfallna som vanligt. De har väl ägnat helgen åt att hitta orsaker till verbalt ordkrig mot sina motståndarpartier istället för att hitta lösningar på samhällsproblemen. Detta liknar inget, det är krig mot rättsstaten . Kalla in militär mot dessa tonåringar, statuera vad som kan hända. Polisen skjuter i motvärn mot hotande människor i normala fall, varför inte skjuta tillbaka mot raketattacker . Nu får det bli ett stopp, hur registrerar BRÅ dessa angrepp för det ska gynna sittande regering

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.