Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Dags att vakna upp och ifrågasätta slöseriet

Tycker det är dags för oss skattebetalare att ifrågasätta vad våra skattekronor går till, och kräva att tex Lundabrons upphandlare bör ställas mot väggen och förklara vad som gick snett. Dessa bör få ta konsekvenser , jag upphandlar i min yrkesroll projekt i 10 miljoners storleken. Skulle jag misslyckas och räkna och inte säkra leverantörsavtal ,och gå back 200 000 skulle jag få sparken. Och detta är bara ett slöseriprojekt , en dipp i konjunkturen och Umeå sitter på pottkanten. Det är dags att inför nån form av tjänstemannaansvar ,och får bli slut med att sittande kommunalpolitiker skyller på tjänstemännen när det skiter sig. Nej skattebetalare , res er upp mot skatteslöseriet. Och särskilt ni på landsbygden som knappt får ut nåt av era skattekronor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.