Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Inkompetens ??

Vad beror det på att vare sig Statsministern, regering samt forskare på brott inte såg skjutningar och sprängningar eskalera i samhället.

Är de döva ,ej läskunniga eller bara inkompetenta, detta har vi vanliga Svenssons snackat om i flera år på kafferaster och luncher på vår arbetsplats. Det finns inga ursäkter för dessa personer att få sitta kvar på sina poster, dessa måste bytas ut . Gissar att de bara sitter där för de haft en jobbig uppväxt och nu ser till sitt eget bästa. Att S gör allt för att sitta vid makten det är det viktiga för dom vet vi sen tidigare ,vad de uträttar verkar ha mindre betydelse. Och att de snackar om Palme vad S gjorde på en tiden är historia nu .S har inget vid makten att göra med deras politik. Det de gör idag är att jobba mot SD och snacka skit om andra partier. Ok det gör ju högersidan mot  S sidan också. Men samtliga har grundat för SD uppgång trots att de tror att snack ska få bort dom. Men enda sättet att få ner SD populariteten är att utföra nåt viktigt för samhället gemensamt ,även då med SD involverat annars fallerar demokratin. Sd ökar tyvärr och jag tror inte att de kommer att landa under 35 % vid nästa val om ingen tar krafttag mot problemen i samhället. Idag står Löfven och använder ord som SD använde för 5 år sen ,och som då S ondgjorde sig över. Men snacka hjälper inte i nåt läge utan nu är det ”verkstad” som gäller och det fort. Sverige går annars in ett lågintensivt inbördeskrig mellan gängen och polisen som står handfallna och inte använder de vapen de har mot dräggen som beskjuter dom med raketer och stenar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.