Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Lägga ner skolor !

Att lägga ner skolor kallar kommunpolitiker att lägga ett sparpaket. Detta tycker jag är fel namn.

Jag anser att det borde heta kommunal amputation ,de börjar skära av delar av den kommunala kroppen . Den del av kroppen som behövs för en framtida överlevnad. Politikers kortsiktliga lösning för att själva leva gott under den korta period de själva sitter på makten. Här måste varje kommunalpolitiker göra allt för skolornas framtid. Har inte sett mycket reklam och vettiga åtgärder för att få människor att flytta in till byarna heller. De byar detta sker i har aktiva kommunalpolitiker som vill detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.