Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Förtätning och självförsörjandegrad i Coronatider

Nu kommer nackdelar med förtätningen av städer att visa sig i dessa Coronatider. Städer idag är en stor ”folksamling” ,där människor vallas mellan hem och stormarknaderna. Får vi också problem med transporter in i landet kommer även dessa stormarknader att ha tomma hyllor eftersom vi importerar huvuddelen av våra livsmedel . Likaså med apoteken där det mesta idag tillverkas i andra länder. Tror själv inte att det kommer att gå så långt men politikerna kanske får sig en tankeställare för framtiden. Tur man hela tiden har egna livsmedel i lagårn och jordkällaren full i potatis. Gäller bara att ha ett bra eget försvar att försvara maten mot hungriga stadsbor . Överdriver ganska mycket nu men kan bli ett scenario i framtiden vid kriser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.