Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Nu är Löfven ute och samlar poäng igen

Nu ska han även ha världens bästa äldreomsorg, tillsätta en utredning. Ja vi vet ju vad deras utredningar är värda. Han snackar bara ,inte blir det nåt av det. De gick ut 2015 och sa att de även skulle näcka brottsligheten . Jajja det vet vi ju hur det gick med det. Han tittar i tidningen vid frukostbordet och ser vad pressen klagar på den dagen. Sen går han ut och säger att detta ska vi bli världsbäst på .Vi startar en utredning ,sen var den saken glömd. Men nu när de misslyckats i äldreomsorgen och så många dött har de ju mindre kostnader och kan lägga ”vinsten” på äldreomsogen .FY FAN !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.