Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Raketattacker mot Polis

Vad är det som händer framförallt i de invandrartäta områdena i Sverige. Här utsätts rättsväsendet för raketattacker. Från människor som flytt krig, sen verkar de starta krig här också. När tänker vår regering sätta stopp för detta, nu när de inte klarat av att integrera dessa ynglingar så får de fan ta ansvar att stävja våldet. Dessa är inget annat än terrorister, Lås in packet!! Men det är en lite klick av dessa invandrare som utgör dessa hot. Men dessa ungdomar verkar få göra vad de vill , politiker är livrädda att ta tag i problemen för då kommer rasistkortet upp. Och framför allt S som har många väljare i dessa grupper är rädda för att tappa väljare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.