Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Partibyte politiker

Undrar varför aktiva politiker byter från vänster till höger ?Är det för att deras politiska övertygelse ändrats eller ser de att deras parti är på väg att kana ifrån köttgrytorna nästa val?? Eller är det rent så att de ser en större chans att placera sig högre på listorna i nästa parti . Alltså göra som oss i det riktiga arbetslivet, söka sig ett nytt jobb med högre lön. Jag är övertygad om det sista, vända kappan med vinden . Deras kall är mindre viktigt, det är makten som räknas. Titta bara på vår S regering som hela tiden smörar för ett litet parti som åker jojo på 4% strecket .Viktigast här också att sitta på makten trots deras oförmåga att uträtta nåt

3 kommentarer

  1. Brorson

    Jag tror att den åsyftade f.d. -s-politikern inte har flyttat sig en millimeter. Det är partierna som har bytt plats med varandra på vänster – högerskalan.

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Jag syftade inte på nån speciell politiker utan flera jag känner till , men när du skriver så kom jag på vem du tänkte på.Gissar det var en hon som bytte från MP till M ??

      • Brorson

        Nej, det var Lindvall. Apropå vår tidigare debatt om chefer som går före (vilket Lindvall inte har något att göra med, så hittade jag följande i Expressen på nätet:

        ”SKR och Riksenheten mot korruption hävdar att det inte är olagligt att ge sig själv förtur till vaccinering. Detta måste bottna i en djup och närmast skandalös okunnighet om den svenska grundlagen. Brotten ska hanteras rättsligt och anses som grova, skriver professor Bo Rothstein.”

        Av artikelm framgår att Rothstein delar min uppfattningen att brotten är grova, eftersom de, som rätteligen skulle ha fått vaccinet, riskerar livet. Kriteriet för grov stöld även om det ekonomiska värdet var ringa. .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.