Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Ättestupan nära förestående

Karlskrona kommun planerar att införa daglig digital tillsyn för sina äldre.
Det innebär att personer med hemtjänst kan få digital hjälp under dagen istället för att hemtjänstpersonalen ska göra ett fysiskt besök. Va är det för djävla ideer, betalt skatt hela livet och blir värre behandlad än djur. LantbruksDjur måste ha en artfrände , hunden får bara vara ensam max 6 timmar .Korna måste få vistas ute , men pensionärer får man behandla hur som helst. FY FAN !!!!!

2 kommentarer

  1. tjalle (inläggsförfattare)

    I detta fall styrs Katrineholm av hör och häpna S tillsammans med M. Sen håller jag inte med dig i ditt resonemang .Detta får vi nog beskylla samtliga stora partier för, du skriver SD de har väl hittills inte varit med om att få fatta nåt beslut för de är placerade i skamvrån. Och detta är nåt som ständigt försämrats i många år oberoende vänster eller högerstyre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.