Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Rättsstat ?? NEJ INTE !!

Författat av Karl Hedin:
Vad är det som händer och vad är det vi ser?
Nu har jag upplevt en attack från denna regering innebärande 2,5 års dagligt funderande på vad det egentligen är som händer. Det som skett kan jag inte lasta någon annan för, än vår nuvarande regering. Det som skett och sker hade inte kunnat ske, utan att det sanktionerats från högsta ort.
Jag har blivit fängslad, torterad, uthängd i bild från rättssalen kedjad i fångkläder, som den värsta brottsling och berövats möjligheten att utöva mitt allra största intresse. Jag har under resans gång kommit på regeringens företrädare med förfalskningar och andra lagbrott, som t.ex. olovlig telefonavlyssning, utplantering av falska bevis och tips om hotande anmälan till misstänkt, för att påverka denna till ett förlängt samarbete, som informatör.
Jag har femton olika exempel, där jag anser att dessa olagligheter har skett. Jag kommer att redovisa ett i taget på denna sida, om ni tycker det är OK.
Det som skett är så uppenbart och synligt, att det rimligen inte gått att inte se det. Jag har skrivit brev till Rikspolischefen och jag har klagat hos Riksåklagaren. De kan inte vara ovetande, vad händer?
Det blir bara värre! Jag är tyvärr inte ensam om att utsättas för detta, vi blir hela tiden fler. När är det din tur?
Det vi upplever är ett veritabelt övergrepp på jägare i synnerhet och på landsbygdsbefolkningen i allmänhet. När statens tjänare angriper jägare med våld och olagligheter måste vi förstå allvaret i det som sker. Är det en form av riktad utrensning vi ser? Jag vill inte tro det, men bevisen börjar bli för många nu. Vad kan jägarna göra? Vad kan skogsägarna göra? Vad kan lantbrukarna göra? Det är hög tid att dessa frågor leder till någon form av samlad aktion, som berättar för dessa marodörer att vi inte finner oss i detta, aldrig någonsin! Situationen ser just nu ut, som om man förklarat krig mot en del av befolkningen.
Vi måste stå upp för lag och ordning och vi måste bekämpa de som inte gör det. Låt oss hoppas att det inte är för sent.
Det finns 300 000 jägare, 330 000 skogsägare och 65 000 lantbrukare med familjer i Sverige. Det ligger visserligen 1,5 år framåt i tiden, men då i september 2022, skall förhoppningsvis inte en enda röst från dessa familjer stödja den nuvarande regeringen och den hemska ordning som denna har skapat.
Det är dags att på allvar undersöka, om det finns någon kraft och beredskap att påverka vår framtid, i ett par av de organisationer som företräder väldigt många av oss.
Jag kommer därför att skriva ett öppet brev till Svenska jägareförbundet och Jägarnas riksförbund och be om deras syn, på vad de anser kan göras och vad de tror är praktiskt möjligt att åstadkomma, för att få stopp på den attack vi nu ser. Främst på jakten och jägarna, men även på äganderätten och rätten att bedriva sina traditionella näringar på landet. En attack som innefattar överdrivet våld, tortyr, hot samt stöld och förnedring.
Återkommer!
Karl Hedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.