Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Svenska Rallyt

Nu börjar det diskuteras om miljöeffekterna runt Svenska Rallyt. Ja det finns ju motståndare till allt. Men om detta ska ifrågasättas tycker jag att man kanske ska ifråga sätta all besöksnäring som att få hit turister, Nolia och alla andra evenemang i Umeå. Vad får människor att bli så negativa till allt. Vad som än görs ska det gnällas. Det är alla mot alla en del tycker si en andra så ,och det kastas skit åt höger till vänster. Det finns regler och lagar i ett samhälle. Dessa ska respekteras och följas, har man problem med dessa måste man få upp detta till politisk nivå inte bara gnälla på allt. Varenda djävel verkar kränkt idag . Internet och sociala medier förmedlar bara en massa påståenden som oftast saknar fakta och som människor till och med politiker gör till sanningar .Samhället spårar ur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.