Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Dunkande musik

Va svårt kan det vara att få bukt med den störande dunkande musiken från ungdomars bilar i centrum. På min tid förde vi också väsen men då kom polisen och gjorde kännbara tillslag och fortsatte man då blev det verkligen kännbart . Så varför klarar de inte av det idag. I den åldern ska man ju protestera lite och då får ju Polisen ta tag i det och visa ”var skåpet ska stå”. Sa till en kille i en EPA för några år sen att skruva ner volymen ,då bad han mig dra åt helvete 🙂 . 3 år senare kom han till mig på en anställningsintervju , men fick inte jobbet för jag tyckte han hade haft dålig attityd när han bad mig dra åt helvete 3 år tidigare. Tråkigt för honom men ……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.