Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Louisiana sjunker ned i havet snabbare än havet stiger

Detta tas inte upp i klimatdebatten, där är det enbart havet som stiger. Varför visar man inte på fakta utan enbart att ALLT är klimatets fel. Alarmisterna måste visa på fakta inte rena lögner. Ökenutbredningen är heller inte sann utan det finns öknar som minskar. Sen givetvis ska vi ju minska utsläppen , men eventuella tvivlare tror ännu mindre på alarmen när de inte stämmer .

4 kommentarer

 1. Brorson

  Klimatalarmisterna pratar ALDRIG om uttorkningen av Aralsjön, som beror på mänsklig aktivitet, eftersom orsaken är välkänd och inte har med koldioxiden att göra.

  SVT har skrämt upp tittarna med att Falsterbo-halvön i Skåne håller på att slukas av havet, och det är alldeles sant. SVT tror att havet stiger. Man har hittat stenäldersboplatser på havsbotten utanför Blekingekusten. En medeltida kyrkogård har översvämmats av södra Vättern. där även en hel skog har översvämmats. Samtidigt har Sveriges största insjö-skärgård bildats i norra Vättern.

  Gränsen mellan landhöjning och landsänkning går ungefär mitt emellan Vätterns nordspets och sydspets.

  Mälardalen har en gång i tiden legat vid Polcirkeln, som fortfarande vandrar norrut.. Under bronsåldern hade det hunnit bli så varmt att vilda vinddruvor växte i Mälardalen. Vinodlingen är åter på frammarsch i södra Sverige tack vare den pstådda klimatförsämringen.

  Men visst ger det en känsla av att befinna sig i en annan världsdel, när man ser nyplanterade palmer i södra Skåne och Blekinge.

  • tjalle (inläggsförfattare)

   Det är klart haven stiger när isen smälter ,havet har stigit 130 meter sen senaste istiden och sen dess har isen smält så varför skulle den sluta smälta nu?. Sen vad som påverkar vet vi väl inte riktigt, troligen en kombination människa/normala cykler.

 2. Kristoffer Grundström

  Rena lögner?
  Vilka uppgifter har du som motbevisar att naturkatastrofer inte orsakas av människans själviskhet/egoism?

  • tjalle (inläggsförfattare)

   Jadu Kristoffer om du läser mitt inlägg en gång till så ser du vad jag skriver. Att vi måste minska våra utsläpp. Men att vi också måste gå ut med saklig information inte felaktiga fakta, felaktiga fakta får tvivlarna att inte tro på verkligheten. I detta fall att både vattenytan stiger och landet sjunker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.