Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Ungdomsgårdar ??

Varför ser man inte samma ungdomsproblem i byar och samhällen där det inte finns ungdomsgårdar. Kan det bero på att tex föräldrarna tar större ansvar för sina barn.Eller kanske de kan aktivera sig själva . Detta borde politiker ta en funderare på. Första gången jag kom i kontakt med hasch och andra droger var på ungdomsgården (har inte testat detta) .Och det var på ungdomsgården man lärde sig att ställa till helvete i byn. Nej det är dags att föräldrarna lär ungarna så de får en bra värdegrund att stå på. Men sen har vi skolor i Sverige som också föder extremister ,detta kommer snart vår politiker att säga – Vi såg det inte komma?? Trots att vi vanliga väljare varnat och flaggat för det. Det är först när SÄPO tar tag i det de inte längre kan värja sig for fakta. Strutsarna har dragit upp huvudet och vaknat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.