Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Tragiska S-uttalanden

Hur kan de högst uppsatta politikerna stå och rabbla upp åtgärder mot krimnaliteteten de har gjort, mer poliser, stora tillslag mot drägget. Ok, mer poliser finns det ,tillslagen är tack vare fransk polis och FBI .Inget som svenska politiker har uträttat. Och trots politikernas ”heroiska” insatser mot kriminaliteten fortsätter den att eskalera. De vet fan inte vad de ska göra eller vågar säga vari orsaken ligger. Vi vanliga Svenssons vet att det är en totalt misslyckad integrering av invandrare son ligger bakom. När tom invandrare börjar rösta på SD borde politikerna fundera vade de gjort för fel. Är det nu inte dags att samtliga partier borde kunna hjälpas åt inte bara kasta skit på varann

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.