Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Lennarts inlägg om övertagande av SD medlemmar

Lennart H skriver ,Moderaterna i Umeå har tagit över de som uteslutits hos Sverigedemokraterna. Förstår inte hans resonemang, för S gör ju allt för att få tillbaka alla de som gått från S till SD.Samtidigt står de och anklagar alla i SD som rasister och en massa annat. Fattar inte S varför de gått till ett missnöjesparti som SD. Jo för S har fullständigt glömt att de måste uträtta nåt vid makten.Hade de gjort nåt hade de också haft bättre siffror .

2 kommentarer

  1. Brorson

    Sossarna tror att det är politikerna som röstar på väljarna i stället för tvärtom. Och de vill INTE ha tillbaka tidigare S-väljare, som gått till SD. Sådana usla människor ska inte besudla vårat fina parti med sina smutsiga röster tycker S, som har ingått avtal med C om att ”ytterkantspartiernas” (SD + V) överhuvud taget inte ska räknas, och att majoritetspartiet och därmed demokratin ska avskaffas – för att rädda demokratin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.