Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Blir rädd när man lyssnar på Bolund

Lyssnade på Bolunds tal och funderar hur karln är funtad. Där stod han och skroderade att MP skapat de gröna jobben i norr . Batterifabriken och Hybritprojektet, detta var deras förtjänst. Tror de verkligen att väljarna går på detta, det är marknaden som styr detta inte MP. De är snarare ett hot mot jobben . De har skapat opålitlig vindkaft som styrs av utländska krafter, de hotar vår basindustri skogen och malmen. De spikar igen kistan för jordbruket , och skapar allmän kaos i kortsiktliga projekt då de snackat biobränsle .Biobränsle verkar de totalt gått ifrån . Vem vågar satsa på nåt vettigt, kärnkraft är det vettigaste för att snabbt få ner koldioxiden om det nu är CO2 som är orsaken till det kaos som politikerna skapat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.