Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Lennarts hotkampanj

Lennart H har en liten egen hot kampanj inför valet 2022. Han kastar hot på oss istället för att visa vilka konstruktiva S har för att lösa samhällets problem. Men så funkar väl dagens politiker

2 kommentarer

 1. Krister

  Håller helt med.
  Sen är det ju inte bara hot han använder. Alternativa sanningar och rena lögner. Beskyller meningsmotståndera och alla andra åsikter för allsköns olika saker.
  Att exempelvis beskylla de som inte delar hans åsikter för (det nya inneskällsordet) ”brun” är väl ändå höjden av smaklöshet. Den mannen har inte mycket koll på vad demokrati faktiskt innebär

 2. Jörgen K

  Löfvens försök till ett forum mot antisemitism i Malmö föll platt då alla försök att klappa sig själva på axeln misslyckades, inte ens hans egna partikamrater ställde upp. Samtidigt täcker Malmös stadsarkiv över böcker om förintelsen för att inte riskera skadegörelse.
  Nu inbillar sig (S) att kunna reparera vad Margot Wallström (S) havererade genom att sända Ann Linde (S) till Israel med bilder från forumet i Malmö, allt för att söka tillåtelse att få komma in i landet.

  Man pratar mycket om färger på politiska företrädare i media idag, men….

  ….vilken färg har antisemiter och antisionister för färg inom socialdemokratin månntro? Brun vore det självklara svaret.

  Hur mycket Lennart än hittar på och fabulerar, så är han och hans historia brun, spelar ingen roll hur indignerad han än låtsas vara så talar handlingen sitt tydliga språk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.