Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

S satsat rätt på polisen ??

Tror att S regeringens skryt att de satsat på polisen bara är trams, i alla fall visar den inget resultat. Men tror att de generösa gränsöppningen för flyktingar utan kontroll och den värdelösa integrationen av dessa skapar ett ”monster”. Sen hatar jag när S regeringen bara skyller ifrån sig och får det till att det är alliansens fel och därför inte verkar att ta tag i problemet utan är i det närmsta handlingsförlamat.Sen är det givetvis också alliansens fel ,men varför i helvete gör man då inte gemensamt slag i saken och löser problemet . Det får vara slut på sandlådefasonerna, ta in en opartisk förhandlare som styr upp detta beteende som är på dagisnivå
Trots att polisens resurser ökar fortsätter det dödliga våldet att öka i Sverige. De senaste tre åren har det skett ungefär en skjutning per dag och sedan 2018 har 170 personer skjutits till döds.

Bara i år har 21 personer dödats i skjutningar i Stockholm.

En kommentar

  1. Brorson

    Om det är svängdörrar på svenska fängelser, så är det extremt snabbroterande svängdörrar på häktena. Om en viss polis griper samma unga brottsling varje vecka, så blir det 52 gripanden per år. Finfin statistik för den svenska polisen. Om samma polis däremot – efter långa resurskrävande förberedelser – griper 12 olika brottslingar per år, vilka sedan sitter inne under flera år, blir det urdålig statistik för polisen, trots att hela 120.000 bovar har burats in (räknat på 10.000 poliser i yttre tjänst), och antal begångna brott har sjunkit till mindre än en tiondel.

    Nu verkar sossarna i Umeå (klapp på huvet av Morgan) vara i färd med att lägga ner hela omsorgen om äldre och funktionshindrade, och sociala insatser (försörjningsstöd) till laglydiga fattiga, i syfte att omvandla socialtjänsten till en repressiv apparat, med uppgift att förebygga brott. Lundgren, som visar sympati med de fattiga, genom att inte gå till barberaren, bröstar sig nu mot moderaterna med att sossarna minsann lägger pengarna på det förebyggande arbetet, i stället för på ordningsvakter. Sådana behövs tydligen bara för att skydda politiker och kommunala tjänstemän, för ordningsvakter lär ju finnas vid socialkontets entré.

    När blev socialtjänsten en reservpolis? Lundgren säger att den verkliga polisen vill ha det så, och riksmedia står till tjänst med krav att frivilligheten i socialtjänsten ska avskaffas. Ska socialassistenterna med sina nya tvångsbefogenheter, lära föräldrar hur man låser in en tonåring, så att han inte är ute och skjuter?

    När ska Lundgren,(ett föredöme?) som inte ens klarar av att vårda sitt eget yttre, lära sig att mord förebyggs bäst genom att de skjutglada gossarna låses in av Kriminalvården – inte av föräldrarna på order av socialtjänsten – innan de skjuter ihjäl någon.

    Förstår att ingen vill vara polis, när de som är det aldrig får se resultat av sitt arbete,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.