Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Äntligen Hejja Bolund !!!

Per Bolund är idog! Nu ska plasten minskas och han kommer att förbjuda tops med platsskaft. Vilket genombrott i miljöpolitiken !!!!!

En kommentar

  1. Brorson

    Men då måste ju polisen sluta topsa misstänkta. Dessutom räcker ju inte skogen till alla nya träprodukter, som ska ersätta plasten .Och det är väl alldeles självklart att regeringen måste förbjuda alla plastprodukter, när forskning pågår om att framställa nya plastmaterial ur infångad koldioxid. Vilket kommer att avslöja att regeringen har helt fel om koldioxiden. När Volvo ska sluta helt med förbränningsmotorer i sina bilar, som inte ens kommer att vara elhybrider. Bolund försöker rädda Volvo, när kineserna är färdiga med sin tekniköverföring till Kina. Den här regeringen är ett stort skämt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.