Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Sverige !!!

Sverige riskerar att stämplas som ett land jämställd en miljötaliban som ska ställa sig allra högst på tronen och omvända alla andra länder. Gretas framfart hjälper till att sätta Sverige på kartan som inte längre verka vara lika populärt bland världens ledare eller nationer.
Sveriges bild som ett fredsälskande och neutralt land att kunna vara stolt över och ordet lagom har betydligt falnat bland rösterna från miljöaktivistiska prövningar, som nu fått genomslag, även inom våra myndigheter och över hur vårt land styrs. Att Sverige nu slår sig för bröstet att bli det första fossilfria landet utan egna kontanter står inte högt i kurs bland våra medborgare när man nu straffar ut sin egen befolkning och exploatera landet för utländska intressen och riskkapitalister.
Samtidigt som allt fler medborgare och Svenska hushåll inte längre har råd och får det allt svårare att ta sig till och från sina jobb och klara av sin vardag. Och som plåster på såren även tvingas betala moms på skatten.
Detta tycks ha en underordnad betydelse, bara etablissemanget uppnår sina klimatmål. Medborgarna ska beskattas till sista droppen, sedan får de klara sig själv bäst de kan, där vi även nu kan se förlossningsavdelningar stängas ner, vilket innebär att några barn ska tydligen inte komma ifråga juletid,? Om än så! Så får dessa i så fall födas i det egna hemmet, eller får individen själv planera väldigt noga och hoppas på att inget oförutsett inträffar för att hinna transporteras sig ett 50tal mil där resurser nu istället kan tänkas finnas, eller gå en kurs i hur man föder i en bil..
Något fundamentalt håller på att gå sönder men ingen verkar vilja se åt det hållet, då världen nu påstås gå under på grund av klimatet och där våra styrande verkar vara totalt berusade, vars omdöme lika så av allt för mycket CO2 i luften som de nu tvingats ha inandats.. .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.