Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Strandhäll Klimat expert

Strandhäll måste vara duktig, helt plötsligt är hon expert på både klimat och energi. Men om man lyssnar på hennes syn på vår elbrist och vad som ska göras åt detta så tror jag hon hämtar sin info på sociala medier. Information utan fakta alltså med andra ord fantasi.

4 kommentarer

  1. Christer Löfven

    Nja, nog tror jag hon får lite ”tips från coachen” också. Hon upprepar ju Magdas ord om vindkraft, vindkra.., vindk.., vin…. Ja, som synes tappar det ju lite kraft ju mer det upprepas.
    Antar att de båda var på semester i nåt varmt land den där veckan elpriserna stack och vinden försvann.
    Men i september har de ljugit färdigt.

  2. Jonsson

    Väderministern Strandhäll, verkar vara kluven om fossilmålet. Hon och Morgan J., får mycket rubriker i media nu. Vissa ser utspelen som en nytändning och kursändring för sossarna, post-Mp. Men det handlar såklart om att vinna röster, även från skeptiker/ realister, sen återgår allt till den vanliga lunken. Utredningar, mera utredningar…
    Sveriges förste meteorolog kom från Västerbotten, samtida med Celsius. Så vädret i Sverige har studerats sedan länge, medan Mp, nyss har uppfunnit ett eget väder, som kallas klimat. När det nu, p g a Mp+S, eldas med olja och kol, då är det helt befogat… Problemet med Mp, är att de saknar lösningar på el-ändet de orsakat, andra gånger förnekar de orsakssamband (vilket Hakelius skrev om i Fokus mellandagskrönika).

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Och så har vi fått en energiminister Khashayar Farmanbar som vill se mer vindkraft men som röstade nej till vindkraft i sin egen kommun Nacka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.