Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Många hot som hänger över oss jorbrukare, vill människor ha mat ??

I den pågående livsmedelskrisen överväger var tionde lantbrukare att upphöra med livsmedelsproduktion som ett direkt resultat av det våld de får utstå från klimat- och miljöaktivister där polisen visar en i det närmaste ett total likgiltighet och ointresse inför brottsoffer.

2 kommentarer

  1. ekergard

    Hej! Ett tips är att ha med en källa till uppgiften. (Jag säger inte att det inte är tufft att vara lantbrukare, eller att det inte behövs stöd, jag vill bara ha en källa på just detta.)

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Källan är jag och min familj ,och andra familjer i vår närhet som är och har varit utsatta. Om inte annat så kan du ju ta och googla på problemet. När dina barn hotas till livet för att man föder upp djur till slakt,listan kan göras lång .Har du tex inte hört talas om militanta veganer tror jag du har stoppat huvudet i sanden likt strutsen.Och det du skriver om stöd är helt fel ,vi behöver långsiktlighet och betalt för våra produkter vi producerar till världens tuffaste och bästa krav. Tyvärr översvämmas vi av importerade varor som produceras i länder med dåliga krav. Och till sist en polis och myndigheter som sätter stopp på trakasserier mot oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.