Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Nato ok tills Trump kommer till makten

Jag ser Nato starkt nu men när Trump kommer till makten vilket är troligt .Då rasar NATO och vi är helt utelämnade , men det är att hoppas att Putin inte finns kvar på sin sits.Men troligt är väl här att det då sitter en Putin 2.0 på tronen

5 kommentarer

 1. Basic Rules

  Vad åt du till frukost Jens Stoltenberg(Nato dumhuvud no 1), ’ Nato står starkt och enade nu..
  Inkompetens är meriterande i dagens väst.
  Samma svar oavsett frågan är hans kännetecken 🫣. Det där med frukost 🧇 är en parafras, avsedd illustrera kompetensnivån hos denna politiker.

  • tjalle (inläggsförfattare)

   Jag är negativ till NATO ,våra politiker tror på detta IDAG men om Trump kommer till makten vill han nog knappt bry sig om nato och då sitter vi i en smet,

 2. brorson

  Har Trump startat några krig? Har någon stat, medan Trump var president, uppfattat sig så hotad av Natos expansionsiver, så att den staten startat ett preventivkrig mot den befarade nya Nato-medlemmen? Förberedde Trump USA:s uttåg ur Afghanistan genom att inleda förhandlingar med talibanerna? Hade Biden inlett dessa förhandlingar om inte Trump hade gjort det?

  Vad betyder egentligen ”Amerika first”, som är ett gammalt republikansk uttryck, och alltså ingenting som Trump var först med?

 3. brorson

  Enligt sosse-toppens logik hade vi haft ännu större behov av Nato,. om Trump fortfarande hade varit president, men hade inte kunnat gå med i Nato, om han varit president, just därför att han hade varit president.

  Enligt samma sorts logik, måste vi be Nato placera kärnvapen på Gotland, eftersom Putin är mot det, och Sverige prompt måste visa sitt oberoende genom att alltid göra tvärtemot det som Putin vill. Påminner om sossarnas krav på V att V ska rösta mot allting, som stöds av SD.

  Och apropå mello-bråket: Blev inte sångerskan, som vann den ukrainska uttagningen med en fosterländsk, ukrainsk visa, utbytt sedan det framkommit att hon besökt Krim 2014, efter den ryska annekteringen av halvön? Kanske dags att svartlista alla svensk artister, som inte stödjer Sveriges Nato-ansökan?

  Och Gud nåde den, som inte har brutit med eventuella turkiska vänner…. Vi måste ju markera mot den turkiske presidentens Sverigefientlighet, när han hotar blockera Sveriges Nato-medlemskap.

  Om Trump blir president igen, får väl Nato avsätta honom. Han hotar ju med fred i hela världen!

 4. brorson

  Medan jag skrev föregående kommentar, kom en ny notis, att krigspresident Biden har upphävt ett beslut av Trump att ta hem de amerikanska soldaterna från Somalia. Men det är väl bra att vår älskade världspolis USA ska återuppta kampen mot terrorsekten al Shabab? Jo, det är bra om det inte går lika illa som i Vietnam, Afghanistan, Irak och Libyen. Och finns inga andra aktörer, utan USA;s skamfilade rykte som demokratibyggare, såsom FN och de afrikanska staternas samarbetsorganisation och kanske t.o.m. de gamla kolonialmakterna? Det finns inget socialdemokratiskt parti i USA och därför fantiserar svenska sossar om att Biden är en amerikansk motsvarighet till Olof Palme. Något socialdemokratiskt parti – i ordets ursprungliga bemärkelse – finns för övrigt inte ens i Sverige. Inte numera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.