Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Energieländet

Nu sitter oppositionen och ondgör sig över nuvarande regering att de inte gör nåt åt energipriserna. Ja det var ju jävligt att lova för mycket och inte hålla det,men det är ju inget nytt i politiken. Sen borde ju dessa gapande politiker i föregående regering rannsaka sig själva .Varför blev det som det blev , de satt i 8 år och inte insåg att vi inte hade tillräckligt med basenergi.Det borde de gjort för det fattade även vi svenssons. Varför satsades bara på vindenergi, den kommer aldrig att ge oss ett stabilt elnät. Och varför var det så brått att skrota reaktorer som hade fungerat i många år till. Jo det var för att de visste att var de skrotade så skull de inte gå att starta igen. Och allt var nog bara för att de var så kåta på makten att de var tvungna till detta för att få med sig MP. Nu sitter vi i skiten med en ny regering som troligen är lika tafatt som tidigare.Jag har sagt det förr och säger det igen ,finns bara ett sätt att stoppa nedmonteringen av Sverige och det är samarbete över partigränserna.

4 kommentarer

 1. Leif

  Det nazister som du alltid lyckas glömma bort. Varför är el-produktionen utbyggd i Norra Sverige men inte i södra?

  Hur kan det komma sig att Moderater och nazisterna i SD stoppar elkraftsbyggen gång på gång. Nästa i storuman?

  Nazister utan svara sitter bara och spyr trams i bloggar, ta rygg på ynkryggen Petter N och håll käften. Mycket snack men inga lösningar så länge det inte handlar om att stoppa in invandrare i ugnar, det är vad ni står för

 2. tjalle (inläggsförfattare)

  Förstår inte riktigt vad du menar när du kallar mig Nazist ,vad har detta inlägg med Petter N att göra.
  Som jag sagt tidigare har jag tagit emot invandrare i mitt eget hem när de inte haft nånstans att ta vägen .Sluta med ditt svammel. Har du inget eget liv utan sitter och kastar skit här dagarna i ända. Ta du och ta en promenad på Mariehem och få lite frisk luft

 3. Jonsson

  Ja, charlatanen Magdalena Andersson, tog springnota och låter elkunderna betala. Det är skamligt hur hon nu uttalar sig. Låtsas bry sig om Norrland.
  Mp-väljare måste lära sig den hårda vägen tydligen. Partiet gick ju tyvärr framåt i Umeå.
  På rådhustorget hade XR demo nyligen, dessa klimatmammor har garanterat inte dieselåk i garagen?
  Styrelseproffs i kommunala bostadsbolaget kör diesel? Och tycker hyresgästerna ska cykla!
  Politiker förutsätter visst att folket i landet är naivt.
  Man kan alltid hoppas att partierna lyckas identifiera problemen, men det är inget man ska förvänta sig.
  Dagens positiva läsning var Linda W., Folkbladet, om matpriserna med kaffet som exempel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.