tankar på nattgammal is

allt å ingenting

de underbara små krypen

har gå en sväng i skogen idag me gamm nobsen, fint väder, massor me mogna blåbär å mkt liv å rörelse, en riktigt härlig dag helt enkel, om de inte vore för dessa små äckliga kryp fästingar alltså. Jag tror jaghar fobi för dem, två stycken som krypit på mig idag, tacka vet ja hemmervi där slipper man då de problemet, fast jag skulle ju kunna köpa nå fästinghalsband å sätta på vardera benet,

näe nu blir det å försöka få sig något till livs Sedan in i handla för å fylla upp kylskåpet inför kommande vecka å inte att förglömma däck å slang till cykeln, så att både jag å hunn får röra på fläsket lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.