tankar på nattgammal is

allt å ingenting

Trött!

Antar att de snart är dags å sova, upp å jobba imorgon om de vaar klockan 6 eller 7, kanske säkrast å kolla upp de.  Har varit mycke jobb senaste tiden, var ledig idag även fast de ville ha ut en extra, men att jobba 12timmars pass i nästan 14dagar på raken hade jag inte pallat.

 

Klok som man är (!?!) så Valde man att fara till sthlm istället å hälsa på svägerskan, riktigt trevligt dygn där, förstår bara inte varför hon valt att bosätta sig  på ett ställe som de. bar av till kungenskurvva också, som tur var, så slapp jag fälja med dem andra in på ikea, utan gick istället och köpte mig en bil gps (så jag kunde hitta ut ur myggstacken)

 

Malin skulle bli kvar hos sin syster tills ihelgen, så här sitter man som gräsänkling, trött som stryk och ser fram emot att komma till jobbet imoorn.

 

Hur går det för alla jägare där ute? tänkte nuu när jakten så smått börjar på å dra igång! känns tragiskt att missa så mycke av jakten innan man kommer hemmåt igen, å då drarden där rackarns älgjakten igång, missfötstå mig rätt, är kul å jaga älg, men den tar så mkt me tid av all annan jakt, bara synd att många älgjägare anser sig ha ensamrätt till skogen under hela älgjakten, ta bara som exempel ifjol när jag var ute med stövaren fredagen före älgjakten, och en äldre herre kommer fram till mig och säer att jag inte får jaga hare, för att jag skrämmer älgarna. Vet inte om jag ska skratta eller gråta över det, för hur kan dem då jaga älg på samma skogsplätt påde måndag och tisdag? borde de inte ha skrämt iväg alla älgar på måndagen? och när man dessutom sett stövarndriva hare och älgen bara stått och sett på, så håller jag det inte troligt att älgarna skulle skena allt för långt så länge som inte stövarn är efter dem (viilket hon hittills lyckats hålla sig borta från)

 

Jaja, inte alltid lätt å va människa. nu är de dags å sova å drömma om ett vackert drev en kylig oktober morgon, de är sånt som håller en vid liv 🙂

 

Lev gott å må gott allesammans..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.