tankar på nattgammal is

allt å ingenting

Auktion

nlev en sväng på auktion idag, var trevligt, träffade en drever ägare där, så det fanns vettigtfolkå prata med 🙂 hade man inte haft vapen garderoben full, så hade dot nog blivit att ropa in en bössa idag, jäkligt bra utgångspris på dem, men ändå ingen som ropade, eller jo på två av  sex bössor, men men har iallafall spenderat bort en till dag här nere, alltså en dag närmare att komma hem.

 

kliver på nattpass imorgon, sedan blir det att jobba natt enda tills man ska vända hemmåt min planering ser ut så här; sova, jobba, sov, jobba… är inte lönt att göra så mkt mer efter det att malin åkte hem ifredags, nu är de bara jag å gamhunn kvar, men he kunn ha vyre värre.

Saker att göra när jag kommer hem

* hälsa på en nära bekant som är svårt sju

*söka jobb

*jaga ikapp allt missat under den månad jakten varit igång

*söka jobb

*söka jobb (har på känn att jag skrivit det förut, men orkar inte läsa om det för å se om jag skrivit det tidigare)

 

Nämnde jag att jag ska försöka få tag i nå jobb? annars får man väll pallra sig ner hit i oktober å jobba under sista revitionen på 3an, funkar det också, men nog känner jag för att bli kvar där uppe längre än bara en månad.

 

Dagens ungdom är visst lat på å soka jobb, å jag som tycker att jag var duktig på å söka jobb och berädd att ta de mesta, även om det är på ett ställe som ingen normal människa ska bopå, men jag antar att jag bara är lat, eller så är mina 22 stabila år så stabila så att jag inte räknas till ungdom, näe för att man lätt ska få jobb, så ska man vara 30år, har 20års arbetslivserfarenhet (helst inom just den branchen) och tio år inom någon annan branch och sist men inte minst, garanterat singel och steril. Det jobbigaste är att de enklaste av dessa krav, är de jag minst av allt vill uppfylla.

 

Känns som att jag är mest negativ när jag skriver i den här bloggen, men det ska bli bättring på det, vänta bara tills jag kommer tillbaka till bebodda trakter igen 🙂

 

lev gott må gott allihopa där ute, själv ska jag sova// W

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.