tankar på nattgammal is

allt å ingenting

Bästa månaden passerad!

Vem har tid å blogga i sept? inte då jag i alla fall, Kan inte påstå att jag presterat nå toppresultat i under jakten hittills, men är väldigt nöjd över drevern som trotts sina få släpp redan hunnit driva.

sist jag skrev var jag och jobbade på forsmark och hade fått jobb i Arvidsjaur, nu är jag i just arvidsjaur och jobbar min tredje dag här uppe mkt å lära, men har en bra läromästare, malin har dragit till skellefte över helgen då jag ändå jobbar så för närvarande är det bara jag och stövarn i lägenheten. näe, nu ska jag surfa runt lite å försöka hitta nå småviltsmark.

 

Lev gott å må gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.