Kom igång med träningen på 7 dagar – dag 3

Dag 3 – dags att gå till gymmet

Har de första två dagarna varit enkla? Jag hoppas det för nu börjar vi på allvar. Nu när du har förstått vikten av att ändra dina kost och träningsvanor är det dags att verkligen ändra på vanorna också. Vi kommer fortfarande gå sakta framåt men nu kommer det börja kännas av i kroppen. Tanken är inte att du ska in på gymmet, ge järnet och känna dig bäst i världen. Risken finns att du inte kommer kunna träna på flera dagar och det är inte det målet är.

 

Dagens träningsprogram ser ut enligt följande

  • Squats med hantlar (2×15 reps)
  • Hantelrodd (2×12 reps)
  • Utfall med hantlar (2×12 reps)
  • Armhävningar (2×15 reps)

 

Dagens checklista blir liknande gårdagens med ett par tillägg:

  • Inkludera extra protein vid varje mål. Även om ditt mål är att bränna fett och inte bygga stora muskler så hjälper ett högt proteinintag
  • Ät grönsaker vid varje mål. Grönsaker är ett enkelt sätt att minska det totala kaloriintaget och även äta sig mätt varje mål. Det är även viktigt för att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.