Träning(och fotografering) utomlands

Dags för en uppdatering nu tycker jag.

Jag har varit på resande fot i snart 5 månader men ska precis röra mig hemåt. Anledningen är, precis som för många, att jag vill spendera julen hemma med nära och kära.
Under min resa har jag gjort mitt bästa för att hålla kroppen i hyfsad form – även om det är betydligt svårare än när man är hemma och fast i rutinerna på ett bättre sätt.

Hur som helst, jag vill dela med mig av 3 utav mina favoritbilder från resan där jag passade på att även köra lite enklare styrketräning med endast simplare redskap som hjälpmedel (ryggsäck med vattenflaskor i hjälpte till med biceps/tricepsträningen och så vidare.

cof

 

Den första bilden är från utkanten av Ha Long-bukten. Vädret var behagligt så det gick att köra på helt OK. Jag valde att satsa på enklare styrketräning.

cof

 

Den här är lite spännande. Den är tagen vid Sapa när jag var ute på en löprunda. För cirka 1 månad sedan.

burst

 

Avslutar med en liten skojbild när jag står på händerna och tar en bild upp och ner.

 

Summa summarum:

Det är helt klart möjligt att hålla igång när man är på resande fot. Det kan dock bli knepigt ibland men det är åtminstone svårt att alltid skylla ifrån sig att ”det gick inte”.

Glöm inte heller att ta mycket bilder. Såhär i efterhand älskar jag att titta igenom allt jag gjort på resan även. Även om det inte är ”samma sak” för en utomstående att kika på bilderna så kommer det alltid att förgylla för dig själv.
Jag tänkte beställa en fotobok med mina favoritbilder på resan samt att jag framkallar ett par stycken som jag tycker mest om. Kostnadsmässigt var det inte så illa heller (kostar cirka 1 krona per bild enligt kortobilder) så eventuellt att morföräldrarna får ta del av några fotografier med.

Mycket pekar på att detta blir årets sista inlägg så jag vill passa på att önska er alla en god jul och gott nytt år

//Träningsberra

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.