Vännäs, årets företagarkommun i länet

Ett stort GRATTIS och TACK till alla våra företagare i kommunen som genom utveckling av sina företag når omsättningsökningar och resultatförbättringar som gjort Vännäs till årets företagarkommun i länet. http://www.vk.se/Article.jsp?article=482320

Ett särskilt GRATTIS till G&S Jonsson Däckservice AB i Vännäsby som är det företag som haft den allra bästa utvecklingen i Vännäs sen förra året.

Det är roligt att det går bra för våra företag. Det tyder både på bra företagsledare och duktiga medarbetare som alla har insett vikten av att utveckla och bedriva verksamheten på ett kostnadseffektivt sätt. Det finns inga genvägar utan allt handlar om att hela tiden utveckla och effektivisera för att klara konkurrensen och bli den slutgiltiga leverantören.

Näringslivet och dess tillväxt är en av de viktigaste grundstenarna för att vara en attraktiv kommun som skapar tillväxt och sysselsättning men också viktiga förutsättningar för att kunna öka skatteintäkterna och nå en låg arbetslöshet.

Alla medborgare vill ha en bra kvalité inom kommunens kärnverksamheter som skola, barn och omsorg och dessutom nå ett årsresultat som skapar utrymme för reinvesteringar och nysatsningar. 

Ägarna och våra företagsledare vill också det för att kommunen och företagen i Vännäs skall vara attraktiva arbetsgivare i framtiden vid nyrekrytering av medarbetare i konkurrens med övriga kommuner och företag i regionen och länet.

Nu känns det som att det önskade läget, vad gäller det ekonomiska utfallet i kommunen, ligger en bra bit bort i tiden men förhoppningen att nå dit känns mera möjlig med ett näringsliv i kommunen som utvecklas både vad gäller produkter, omsättning och resultat.

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste kommentarerna
Arkiv
Kategorier