Centerpartiets landsbygdspolitik skapar utvecklingskraft

Nu har Centerpartiet presenterat sin framtida landsbygdspolitik i en rapport som innehåller de 25 viktigaste punkterna för att skapa utvecklingskraft i hela landet. En landsbygdspolitik som handlar om att tillvarata landsbygdens unika potential.

Vi vill se en hållbar politik för framtiden, där vi stärker människors möjligheter att bo, leva, jobba och driva företag i landets alla delar. En robust infrastruktur, tillgång till service samt ett starkt företagsklimat är tre grundbultar i en sådan utveckling.

Den vilja och tydlighet som genomsyrar rapporten tycker jag är ett viktigt och nödvändigt besked från Centerpartiet till medborgarna när det gäller vilka områden som är viktiga att driva för att hela landet ska leva. Centerpartiet har historiskt sett varit garanten när det gäller att driva en politik för att utveckla landsbygden. Med dessa 25 punkter fortsätter Centerpartiet att vara en stark och målinriktad pådrivare i förhandlingarna inom alliansregeringen. Med andra ord det hållbara alternativet i svensk politik.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Gun Rehnman

    En oerhört viktigt ingrediens i möjligheten att bo och leva i någon av våra bygder, glesa, havsnära, tätortsnära m m, är infrastrukturen. Bra vägar och bra uppkoppling! HerreGud, man flyg´te´månen med en raket, men man ska inte kunna kommuniciera med omvärlden. Jag vet ju hur illa ställt det är i vissa områden. INTE ok.
    Jag vet ju hur många som gärna jobbat hemifrån, men den möjligheten har inte/ och finns inte.
    Jag ser hellre att det lyser i gårdarna halvårsvis än en vecka/år!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste kommentarerna
Arkiv
Kategorier