Centerpartiets pris till årets kvinnliga företagare

 I kväll har det varit ett välbesökt ”After work” på hotell Vännäs.  Efter en utmärkt buffé blev det utdelning av priser till årets företagare och årets kvinnliga företagare.

Årets kvinnliga företagare är ett årligt pris som Centerpartiet lokalt delar ut till företagsamma kvinnor som redan tagit steget och gjort affärer av sina idéer!

Årets pris tilldelades Anna-Bell Hellgren, Bothnia Antique och Modärn.  Anna-Bell är en av de kvinnor som tagit steget. Vi hoppas att hon inspirerar fler kvinnor att bli egna företagare.

Vår motivering till varför Anna-Bell Hellgren blir årets pristagare är att

Anna-Bell har utvecklat en butik med smak och känsla för både gammalt och nytt där kvalité genomsyrar sortimentet. Hon har dessutom, på ett professionellt sätt, utvecklat en e-handel som hon sköter själv. En positiv effekt av det är också att hon har anställt en personal för att klara det.

Anna-Bell har genom Bothnia Antik och Modärn blivit ett besöksmål för både Vännäsbor och för dem som tillfälligt besöker vår kommun. Genom e-handeln lockar hon också kunder från när och fjärran att ”klicka in sig” på Vännäs. Därmed har hon bidragit till att sätta Vännäs på kartan och gett sitt bidrag till ”Det upplevelsenära Vännäs”.

Anna-Bell med Bothnia Antik och Modärn firar dessutom 10 årsjubileum här i Vännäs vilket är ytterligare en anledning till att uppmärksamma henne.

Företagarnas pris som årets företagare gick till Max Segerljung. Ett bra val och en värdig pristagare som vi också säger stort GRATTIS till. Du är en betydelsefull person och företagare inom näringslivet i Vännäs. Med dina innovativa ideér har du bidragit till både arbetstillfällen och tillväxt i både vår kommun och andra kommuner.

Kvällen avslutades med ett mycket personligt och inspirerande föredrag av och om entreprenören Per Holknekts långa och brokiga resa till en framgångsrik företagare. Han har under sin resa varit med och starta upp 26 företag och har det 27:e på gång. Han väckte säkert många tankar och uppslag hos alla vi som lyssnade på honom om vad som gör en entreprenör så framgångsrik. 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste kommentarerna
Arkiv
Kategorier