Näringslivspriset, viktigast är nog uppskattning

Summerar dagens fullmäktige. Ett ärende som förorsakade många inlägg var inrättandet av ett näringslivspris. C stödde förslaget men backade på den del av priset som handlade om att priset ska innehålla en prissumma på 8000 kr. När C i Vännäs årligen delar ut priset till ”Årets kvinnliga företag” så har vi tyckt att ett omnämnande, en motivering och ett diplom är den nivå vi vill lägga oss på. Pengar saknar nog betydelse i det sammanhanget.

Vi har noterat glädjen hos pristagarna över detta upplägg och att det har räckt som bevis på uppskattning för vad de åstadkommer. Vi närmare eftertanke tycker vi att priset ska spegla vår uppfattning och vårt innehåll oavsett om priset kommer från C till ”Årets kvinnliga företagare” eller från kommunen som ett näringslivspris.

Det är viktigt och bra att priset inrättas. Det handlar om att bygga broar mellan kommunen och näringslivet. Näringslivspriset är ett bevis på den betydelse näringslivet har för att utveckla kommunen.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste kommentarerna
Arkiv
Kategorier