har du satt frö

Så var det växtkraft i tvättstugan och därmed det sedvanliga inbördeskriget. -Hur många blommor och buskar skall du ha i år? Frågar Andersson, komhåg att jag måste kunna klippa!
-Ja men en viss förnyelse måste även vi ha säger jag. -Hur många av dina gamla perenner får jag köra bort frågar Andersson. -Inga svarar jag och sedan är det igång. Vi har en liten trädgådstäppa och jag blir så…… säger Andersson, hur många gånger klipper DU frågar han. Nä för det går inte att klippa konstater han. Inga flera buskar sa jag redan i höstas forsätter han. -Jag skall göra en blomsteräng säger jag. Tänk att det skall vara så svårt att få gehör för sina synpunkter säger han det är som i politiken fortsätter han. Skyll inte på mig utbrister jag
-Jag går trädgårdskurs och då behöver man förnya sig svarar jag. Förnya dig bäst du vill men se till att jag komer fram med gräsklipparen, tänk att det skall vara så svårt att få fruntimmer att förstå hur vi karlar har det muttrar maken. Jag kanske skall satsa på RÖDA ROSOR muttrar jag. Bra säger Andersson ta en senväxande sort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.