Röda Rosor och Rosa Liljor

Jag är uppspelt trots förkylningen som belägrar kroppen. Jag har fått en stor och mycket fin bukett blommor från en förening. Rosorna och Liljorna lyser upp mitt köksbord, där det för övrigt är uppbackat med Alvedon, varmt te och snytdukar.
Att förkylningen skulle drabba mig just nu, när det är så mycket på gång det är bedrövligt. Jag är inbjuden på en rekryteringsträff där ett rekryteringsföretag utbildar både chefer och politiker i Nordmaligns kommun och här sitter jag och ’snörvlar’ och snyter mig i allt som finns tillgängligt. Med andra ord jag kan inte delta i denna så viktiga information. Det enda jag gjort i dag var en ’akututryckning’ sedan blir det nog sängen. Några råd har jag fått en het Whisky eller vintoddy skulle hjälpa påstår man. Nu gillar jag varken Whisky eller vin, så det får anstå. Altså sängläge!
Inte illa skäller Lille Boy men du kan väl gå ut med mig först innan vi intar sängläge. Blir aldrig hundar förkylda?
I natt som var drömde jag att jag beökte Lasarettet i Umeå. Doktorn konstaterade att det var fel överallt på mig. Han tog in mig bakom ’skynket’ och sa – nu skall jag bota dig för all tid och evighet. Vad gjorde han? Jo, han färgade mitt hår svart. Sedan sa han nu är din lycka gjord, både utantill och innantill!
Frågan kavarstår är det så enkelt att det hänger på håret?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.